Waar u plezier aan kan beleven….

Wachten is spannend, maar doet een mens zelden echt plezier.  Indien u zich afvraagt waarop de heren op deze foto staan te wachten, wel ze wachten waarschijnlijk op de bus.  Misschien, zo stel ik me voor, de bus naar de boekenwinkel.  Een boekenwinkel is immers een van de weinige plaatsen waar men met plezier enige tijd kan vertoeven.

Er zijn natuurlijk vele zaken waar een mens plezier aan kan beleven.  Maar er is geen herinnering zo zoet als die avonden waarop va of moe ons een verhaaltje voorlas voor het slapen gaan.  Heerlijk wegdromen op een spannend en leuk verhaal dat in je slaap nog leek verder te gaan.

Met de publicatie van de verhalenbundel ‘Het uur van de tractor’ kan u terug aansluiten bij deze heerlijke traditie.  Deze bundel is nu beschikbaar in boekhandel en via alle reguliere e-boek platformen.

U kan uzelf dus een pleziertje bezorgen (of een vriend of vriending ervan voorzien) met deze bundel moderne verhalen.  Soms pijnlijk, soms grappig, maar steeds geschreven met een flair voor drama en het onverwachtte.  Een plezier dat u uzelf niet mag ontzeggen.

Bij deze (u kan het tromgeroffel horen indien u uw oren spitst) is de publicatie van het uur van de tractor een feit.  Sluit u dus rustig aan bij beide heren en neem de bus naar uw favorite boekhandel om uw exemplaar te kopen of te bestellen.  U zal en zowel mij als uzelf een groot plezier mee doen.

U kan het boek vinden met volgende gegevens

Ebook isbn 9780463659960

Boek ISBN 9789402193886

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven