U zou me even kunnen helpen

Een verhaal vertellen is een zaak.  Het verhaal de wereld insturen is een heel ander gegeven.  Een sisyphus arbeid, zeker wanneer dit moet gebeuren zonder uitgevers, agenten of andere promotie instututen.  Huis- tuin- en keukenvlijt brengt je tot daar, maar niet verder.

Maar gelukkig bent u er, mijn  redders in nood.  U zou me kunnen helpen, mits een minuscule inspanning.  Neen, u hoeft geen stenen bergen op te rollen, maar gewoon, een kleine klik organiseren, zou me al een stukje op weg helpen.  Vele handen maken immers licht werk.

Het boek is uitgebroed, het kuiken is hongerig.  Indien u het verschijnen van mijn eerste verhalenbundel wil steunen, dan kan dat met een kleine moeite.  Deel het.  Deel het in gesprekken in de koffiekamer, deel het in het gesprek met vrienden en familie, deel het op Facebook, pinterest, LinkedIn, Redit, Tumbler, Twitter of eender welke sociale media die u gebruikt. U kan de #helpdewolf gebruiken Of deel gewoon de vorige post, die als aankondiging van de publicatie dient.

Wil u mij helpen de steen nog een stukje verder op de berg te rollen, dan kan u natuurlijk een positieve kritiek (dat zijn blijkbaar vijf sterren en een welgemeende lovende kritiek) geven op de diverse aankoop platformen waar u het boek kan krijgen; van iTunes tot kobo, van Bol.com tot standaard boekhandel, u kiest gewoon maar naar eigen goeddunken.

Natuurlijk wil ik graag iets terug doen.  Stuur me even via deze pagina een screenshot van uw uw oprechte beoordeling, en ik bezorg u (vergeet dus zeker uw mailadres niet) als dank een gratis extraatje onder de vorm van een exclusief e-boekje tegen half juli.  Iets om naar uit te kijken, niet toch?

Maar laat me u alvast bedanken voor de hulp die u een beginnend schrijver zeker niet zal ontzeggen.  Merci!  En dat meen ik van ganser harte.

Post scriptum

Voor hen die nog een stapje verder willen gaan, is er dit.  U kan hier een affiche downloaden.  Indien u deze ophangt in een drukbezochte plek (van uw lokale kroeg tot de aan de koffiezet op uw werk) en er een foto van doorstuurt (dat kan hier) Ik waardeer uw hulp en steun in deze.  Help me, en krijg er iets voor terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven